Šokolaadi-martsipanikook

Armastust, headust, loovust täis valentinipäeva!
Võtke aega, et valmistada kallitele midagi imeliselt maitsvat. Läbi teie sõrmeotste voolab puhastavat ja tervendavat valgust iga toidu sisse, mida armastusega valmistate!

Minu ühe lemmikkoogi: martsipani-šokolaadikoogi retsept on järgnev

Martsipanipõhi:
500 g mandlijahu
200 g pehmeid datleid
0,5 tl vaniljet
0,5 tl himaalaja soola
natuke vett

Mina valmistasin martsipani enda kätega, ei kasutanud saumiksrit (see on võimalik ainult juhul, kui kasutad pehmeid datleid). Kanna martsipanikiht koogivormi/taldrikule.

Šokolaadikiht:
200 g kakaovõid
150 g toorkakaod
2-3 avokaadot
10 datlit

Sulatasin kakaovõi ja lisasin juurde toorkakao. Valmistasin saumiksri abil avokaadost ja datlitest kreemi. Segasin kuuma šokolaadi avokaadokreemiga ja kandsin martsipanikihi peale. Pane külmkappi mõneks tunniks tahenema ja naudi seda gurmeekooki!

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s