Šokolaadi-martsipanikook

Armastust, headust, loovust täis valentinipäeva!
Võtke aega, et valmistada kallitele midagi imeliselt maitsvat. Läbi teie sõrmeotste voolab puhastavat ja tervendavat valgust iga toidu sisse, mida armastusega valmistate!

Minu ühe lemmikkoogi: martsipani-šokolaadikoogi retsept on järgnev

Martsipanipõhi:
500 g mandlijahu
200 g pehmeid datleid
0,5 tl vaniljet
0,5 tl himaalaja soola
natuke vett

Mina valmistasin martsipani enda kätega, ei kasutanud saumiksrit (see on võimalik ainult juhul, kui kasutad pehmeid datleid). Kanna martsipanikiht koogivormi/taldrikule.

Šokolaadikiht:
200 g kakaovõid
150 g toorkakaod
2-3 avokaadot
10 datlit

Sulatasin kakaovõi ja lisasin juurde toorkakao. Valmistasin saumiksri abil avokaadost ja datlitest kreemi. Segasin kuuma šokolaadi avokaadokreemiga ja kandsin martsipanikihi peale. Pane külmkappi mõneks tunniks tahenema ja naudi seda gurmeekooki!

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s