Praetud banaanid šokolaadis

Kõige lihtsam magustoit, mida taimetoitlane endale hetkega valmistada saab ja mis ei nõua ühtegi erioskust, on praetud banaan. Praadimiseks soovitan kasutada kookosrasva, mis on suhteliselt turvaline valik ja annab banaanidele õrna kookosemaitse.

Šokolaadikreemi valmistasin järgnevast:

  • 1 avokaado
  • 1 spl kakaod
  • 1 spl kakaovõid
  • peotäis mustikaid
  • paar pehmet datlit
  • natuke vaniljet

Mikserda kõik koostisosad mõnusaks kreemiks. Naudi koos kuumade banaanidega!

PS! Ma ei propageeri toitude praadimist, kuid tegemist on erandjuhtumiga mil banaanid valmivad pannil u 1 minutiga st toitainete kadu ja kahjustumine on siiski minimaalne. :) Naudi seda magustoitu pigem harva ja igapäevaselt kingi endale värskeid töötlemata puuvilju!

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s