Praetud banaanid šokolaadis

Kõige lihtsam magustoit, mida taimetoitlane endale hetkega valmistada saab ja mis ei nõua ühtegi erioskust, on praetud banaan. Praadimiseks soovitan kasutada kookosrasva, mis on suhteliselt turvaline valik ja annab banaanidele õrna kookosemaitse.

Šokolaadikreemi valmistasin järgnevast:

  • 1 avokaado
  • 1 spl kakaod
  • 1 spl kakaovõid
  • peotäis mustikaid
  • paar pehmet datlit
  • natuke vaniljet

Mikserda kõik koostisosad mõnusaks kreemiks. Naudi koos kuumade banaanidega!

PS! Ma ei propageeri toitude praadimist, kuid tegemist on erandjuhtumiga mil banaanid valmivad pannil u 1 minutiga st toitainete kadu ja kahjustumine on siiski minimaalne. :) Naudi seda magustoitu pigem harva ja igapäevaselt kingi endale värskeid töötlemata puuvilju!

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s