Mustsõstra-avokaado toorpuding

See imelihtne puding võiks rõõmustada nii väikseid kui suuremaid oma maitse kui ka toitaineterikkuse poolest. :)))

  • 1 avokaado
  • peotäis mustsõstraid
  • paar pehmet datlit
  • 1 tl kakaod

Purusta saumiksriga kõik komponendid, peale puista kakao nibse ja värskeid mustsõstraid. :)

Mustsõstra marjades on rikkalikult C-vitamiini ja bioflavonoid rutiini, mis teeb mustsõstardest suurepärase vahendi muljumishaavade ja veritsevate igemete raviks, kapillaaride läbilaskvuse vähendamiseks ja sidekoe probleemide raviks. Mustsõstra marjad sisaldavad väikeses koguses gammalinoleenhapet (GLH). Viimane aitab organismil toota asendamatut hormoonisarnast ainet – prostaglandiini PGE-1, mis kontrollib kõiki organeid kehas ja tugevdab immuunsüsteemi. GLH on vajalik ka lihaste liikumisvõimeks ja närviimpulsside edasiandmiseks.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s