Kihiline baklažaanipirukas

Vot see on jumalate õhtusöök – kohe ausalt ütlen teile! Ei saanud seda retseptikillukest, millest tuli välja gurmeerestorani-taoline elamus, teiega jagamata jätta! :)))

Kuidas valmistada?

Baklažaan tuleb lõigata viiludeks, valada peale natuke oliiviõli, lisada vett, puistata rosmariini ja tüümiani ning pista ahju 200 kraadi juurde umbes 15 minutiks.

Kreemi sisse võiksid leida järgneva:

  • 1 punane paprika
  • 2 küpset avokaadot
  • u 4 päikesekuivatatud tomatit
  • 1 küüslaugu küüs
  • poole laimi mahl

Purusta kõik komponendid saumiksriga või kasuta köögikombaini – peagi sünnib neist mõnus kreemjas määre. Aseta taldrikule baklažaani viil ja kata kreemiga, jätka tegevust kuni kihiline pirukas on valmis. Naudi pooltoorest gurmee-elamust!

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s