Avokaado-šokolaaditoorkook

Mmmmm, midagi mõnusalt mahedat ja parasjagu šokolaadist – kolmekihiline avokaado-šokolaadikook mündise järelmaitsega. :)

Banaanine põhi:

  • 200 g  kuivatatud banaanilaaste
  • 100 g datleid

Pane banaanilaastud ja datlid köögikombaini ja purusta pehmeks massiks, kata sellega koogipõhi.

Šokolaadikiht:

  • 100 g toorkakaod
  • 150 ml kakaovõid
  • u 10-15 purustatud datlit

Sulata kakaovõi ja lisa hulka kakaopulber, edasi lisa hulga eelnevalt köögikombainis purustatud datlid – sega korralikult šokolaad ja datlid ilusaks massiks ja kanna koogivormi järgmiseks kihiks.

Avokaadokiht:

  • u 5-6 küpset avokaadot
  • peotäis mündi lehti
  • 5 datlit
  • poole sidruni mahl
  • agar-agarit 1 tl

Purusta köögikombainis avokaado, münt, datlid ja sidruni mahl. Kui kreemi on koguseliselt liiga vähe, võid lisada juurde paar banaani. Sega agar-agari pulber 1 tassi veega ja keeda 3 minutit potis. Llisa seejärel aeglaselt avokaadokreemi hulka. Vala kreem kolmandaks kihiks ja aseta koos külmkappe paariks tunniks tahenema. Kaunista mündi lehtede ja kakao nibsidega. Head isu! :)

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s