Astelpaju-banaani toortatrapuding

Vahel kui tuleb isu valmistada midagi toitvamat, siis meenub mulle armastatud toortatar. See päris tatar, röstimata helerohelise värvusega, tärkab ellu, kui seda leotada. Kõige parem ongi selles retseptis kasutada leotatud toortatart.

  • 1 banaan
  • 1-2 peotäit astelpaju marju
  • pool tassi leotatud toortatart
  • natuke vaniljet
  • natuke vett/taimset piima

Mulle meeldib mõni kord lisada paar parapähklit, mis teeb selle pudingu natuke tummisemaks. Üldiselt sobib selle komboga ka imehästi kaneel – valik on Sinu! Mõnusat nautimist!

Toortatar on B-grupi vitamiinide, asendamatute aminohapete ja mikroelementide sisaldusepoolest esimesel kohal võrreldes teiste kõrrelistega. Kõige rohkem on tatras rauda, vaske ja P vitamiini ehk bioflavonoide, sh eriti palju kvertsetiini. Inimene võib mitmeid kuid täisväärtuslikult toituda süües ainult tatart. Tatart loetakse üheks parimaks looduslikuks organismi „puhastajaks”, „isu normaliseerijaks”. Allikas: Remedyway

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s