Astelpaju-banaani toortatrapuding

Vahel kui tuleb isu valmistada midagi toitvamat, siis meenub mulle armastatud toortatar. See päris tatar, röstimata helerohelise värvusega, tärkab ellu, kui seda leotada. Kõige parem ongi selles retseptis kasutada leotatud toortatart.

  • 1 banaan
  • 1-2 peotäit astelpaju marju
  • pool tassi leotatud toortatart
  • natuke vaniljet
  • natuke vett/taimset piima

Mulle meeldib mõni kord lisada paar parapähklit, mis teeb selle pudingu natuke tummisemaks. Üldiselt sobib selle komboga ka imehästi kaneel – valik on Sinu! Mõnusat nautimist!

Toortatar on B-grupi vitamiinide, asendamatute aminohapete ja mikroelementide sisaldusepoolest esimesel kohal võrreldes teiste kõrrelistega. Kõige rohkem on tatras rauda, vaske ja P vitamiini ehk bioflavonoide, sh eriti palju kvertsetiini. Inimene võib mitmeid kuid täisväärtuslikult toituda süües ainult tatart. Tatart loetakse üheks parimaks looduslikuks organismi „puhastajaks”, „isu normaliseerijaks”. Allikas: Remedyway

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s