Hõrk vanilje-toorjuustukook

Martsipanimaitseline koogipõhi:

  • 150 g mandleid (jahvatatud kohviveskis)
  • 300 g kuivatatud banaane (jahvatatud kohviveskis)
  • u 15 pehmet datlit

Blenderda omavahel datlid, jahustatud mandlid ja banaanid, seni kuni mass on väga mõnusalt koogipõhjaks mätsitav. Kata massiga koogipõhi. Järgmiseks lao kiht banaani viile (värsked).

Sidruni-vanilje toorjuustukreem:

  • 1 kookospähkli sisu
  • 200 g india pähkleid (leotatud)
  • poole sidruni mahl
  • 1-2 cm vanilje kauna
  • u 5 datlit
  • u 1 tass vett

Blenderda esiteks kookospähkli sisu väikesteks tükikesteks, lisa india pähklid, sidrunimahl, vanilje, datlid ja vesi. Blenderda seni, kuni segu on mõnusalt kreemja toorjuustuse tekstuuri omandanud. Vala kreem banaaniviiludele ja kaunista endale sobivalt, milleks mina kasutasin mustsõstraid ja apelsini.

Naudi jumalikku kooki, mis sisaldab head ja paremat, mida emake loodus meile annab! :)

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s