Hõrk vanilje-toorjuustukook

Martsipanimaitseline koogipõhi:

  • 150 g mandleid (jahvatatud kohviveskis)
  • 300 g kuivatatud banaane (jahvatatud kohviveskis)
  • u 15 pehmet datlit

Blenderda omavahel datlid, jahustatud mandlid ja banaanid, seni kuni mass on väga mõnusalt koogipõhjaks mätsitav. Kata massiga koogipõhi. Järgmiseks lao kiht banaani viile (värsked).

Sidruni-vanilje toorjuustukreem:

  • 1 kookospähkli sisu
  • 200 g india pähkleid (leotatud)
  • poole sidruni mahl
  • 1-2 cm vanilje kauna
  • u 5 datlit
  • u 1 tass vett

Blenderda esiteks kookospähkli sisu väikesteks tükikesteks, lisa india pähklid, sidrunimahl, vanilje, datlid ja vesi. Blenderda seni, kuni segu on mõnusalt kreemja toorjuustuse tekstuuri omandanud. Vala kreem banaaniviiludele ja kaunista endale sobivalt, milleks mina kasutasin mustsõstraid ja apelsini.

Naudi jumalikku kooki, mis sisaldab head ja paremat, mida emake loodus meile annab! :)

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s