Suus sulav šokolaadi-porgandikook

Pikka aega olin hoogu võtnud, et kasutada porgandit toorkookide valmistamisel – lõpuks sai see julgustükk ette võetud ja tulemus oli suurepärane! :)

Šokolaadine tatra-mandlipõhi:

– 1 tass toortatart (leotatud üleöö)

– pool tassi purustatud mandleid

– 1 riivitud porgand

– 1 spl kakaovõid

– 1 spl kakaod

Purusta blendris tatar, lisa purustatud mandlid, sulatatud kakaovõi ja kakao – purusta veel kord. Lõpuks lisa kõige peenema riiviga riivitud porgand ja sega lusikaga porgand massi sisse. Suru mass koogipõhjaks.

Šokolaadine porgandi-banaanikreem:

– 4 küpset banaani

– pool tassi india pähkleid (leotatud paar tundi)

– 1 riivitud porgand

– 1 spl kakaovõid

– 1 spl kakaod

Purusta blendris banaan, india pähklid, kakao ja sulatatud kakaovõi kreemjaks massiks, viimasena lisa riivitud porgand ja sega lusikaga ühtlaseks kreemiks. Vala koogipõhja peale. Kaunista endale meelepäraselt – mina kasutasin riivitud porgandit, ananassi ja astelpaju. Hapukad marjad sobivad väga hästi, kindlasti ka apelsini viilud.

Mõnusat kokkamist!

 

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s