Suus sulav šokolaadi-porgandikook

Pikka aega olin hoogu võtnud, et kasutada porgandit toorkookide valmistamisel – lõpuks sai see julgustükk ette võetud ja tulemus oli suurepärane! :)

Šokolaadine tatra-mandlipõhi:

– 1 tass toortatart (leotatud üleöö)

– pool tassi purustatud mandleid

– 1 riivitud porgand

– 1 spl kakaovõid

– 1 spl kakaod

Purusta blendris tatar, lisa purustatud mandlid, sulatatud kakaovõi ja kakao – purusta veel kord. Lõpuks lisa kõige peenema riiviga riivitud porgand ja sega lusikaga porgand massi sisse. Suru mass koogipõhjaks.

Šokolaadine porgandi-banaanikreem:

– 4 küpset banaani

– pool tassi india pähkleid (leotatud paar tundi)

– 1 riivitud porgand

– 1 spl kakaovõid

– 1 spl kakaod

Purusta blendris banaan, india pähklid, kakao ja sulatatud kakaovõi kreemjaks massiks, viimasena lisa riivitud porgand ja sega lusikaga ühtlaseks kreemiks. Vala koogipõhja peale. Kaunista endale meelepäraselt – mina kasutasin riivitud porgandit, ananassi ja astelpaju. Hapukad marjad sobivad väga hästi, kindlasti ka apelsini viilud.

Mõnusat kokkamist!

 

 

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

w

Connecting to %s