Maitsvad pehmed toorpiparkoogid!

Siit tuleb oodatud piparkoogiretsept – loodan, et pole veel liiga hilja pühade ajal ühed imeliselt maitsvad piparkoogid valmistada! Neid tervislikke väge täis piparkooke on väga lihtne valmistada!

Sul läheb vaja:

  • köögikombaini/saumiksrit
  • 500 g datleid
  • 250 g pistaatsia pähkleid (kooristud)
  • 250 g mandleid
  • 1-2 tl piparkoogi maitseainet

Esiteks on vaja purustada kohvimasinaga pähklid jahuks. Lõika datlid väiksemateks tükkideks ning eemalda kivid (minul olid kividega datlid, mis on paremad – pehmemad) ning aseta need köögikombaini. Vala peale pistaatsia-mandlijahu + piparkoogi maitseaine ja pane masin tööle. Paari minuti pärast on segust saanud hea ühtlane mätsitav mass. Nüüd veereta käte vahel segust pallikesed ja vajuta need ahjuplaadile lapikuks. Hoia piparkooke ahjus 45 kraadi juures 1,5-2 tundi või pane külmkappi tahenema paariks tunniks. Mõlemad versioonid toimivad, kuid esimese meetodiga saad natuke kõvemad piparkoogid.

nämmad piparkoogid

Mõnusat maiustamist!

Kätlin

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s